Сподели идеите си, покажи творбите си, поискай знание!

Кафе-книжарница и кът за култура „Азбучника“ разполага с 2 зали, които предоставяме за провеждане на Вашите мероприятия. Залите са на удобно и достъпно място близо до Метростанция “Стадион Васил Левски”, и няколко спирки на обществения транспорт на бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. “Христо Смирненски”. На разположение сме да отговорим на вашите очаквания – контакти

Зала Събития - The white space

Предназначение: Залата се предлага за събития от тип презентации, семинари, дискусии, конференции, изложби и представяне на книги др.
Оборудване: Разполага с озвучаване, микрофони, мултимедия, флипчарт интернет. Може да бъде подредена спрямо Вашите изисквания –  тип „театър“, или „класна стая“ или в „П“ форма и др.
Изложби: Вие можете да представите Вашата изложба при нас. Мястото с което разполагаме е за около 20 картини със спот осветление.
Кетаринг: Разполага с коктейлни маси и допълнително пространство за кетаринг.
Капацитет: Залата е 72кв.м с капацитет 40 човека.

Студио - The dark space

Оборудвана за on-line дискусии, подкаст, запис и др. Разполага със специализирано осветление и оборудване за онлайн стриминг в към различни платформи за видео и аудио споделяне. “Азбучника” предлага своите канали за подкаст. Залата може да бъде ползвана за занимателни игри и други занимания с малка група.

Залата е 22 кв.м. с капацитет до 10 човека.

Цени:

Зала Срещи Зала Събития Комбинирано ползване
2 часа 50 лв. 90 лв. 110 лв.
4 часа 70 лв. 150 лв. 180 лв.
цял ден 90 лв. 190 лв. 200 лв.

Цените са с включено ДДС и включват ползване на налично оборудване (озвучаване, мултимедия, флипчарт) без консумативите.

.

Предстоящи и минали събития

Вижте Вашето предстоящо събитие тук. Или открийте свое кътче за култура и споделено време в програмата на Азбучника.